19. červenec 2013 v 21.54 | rubrika: KNIHY O ZDRAVÍ
Dallen Maria - Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem Zelené potraviny neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných |
přečteno: 81x | přidat komentář
|
2. prosinec 2012 v 13.47 | rubrika: KNIHY O ZDRAVÍ
" Lékař je člověk, který podává léky, o nichž ví je velmi málo, k léčbě nemocí, o nichž ví ještě méně, lidem, o nichž neví vůbec nic. " autorem tohoto citátu je francouzský filosof, básník a spisovatel Voltaire. ukázka z knihy Jana Hnízdila - Mým marodům Jak vyrobit pacienta |
přečteno: 108x | přidat komentář
|