Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem

19. červenec 2013 | 21.54 | rubrika: KNIHY O ZDRAVÍ

Dallen Maria - Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem

Zelené potraviny neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 81x

Dejte si pozor, kdo vás léčí

2. prosinec 2012 | 13.47 | rubrika: KNIHY O ZDRAVÍ

" Lékař je člověk, který podává léky, o nichž ví je velmi málo, k léčbě nemocí, o nichž ví ještě méně, lidem, o nichž neví vůbec nic. "  autorem tohoto citátu je francouzský filosof, básník a spisovatel Voltaire.

ukázka z knihy Jana Hnízdila - Mým marodům Jak vyrobit pacienta
... Ještě loni byla naprosto zdravá a spokojená.

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 108x